Goedkoopste Paleo dieet? Het Paleo dieet wint enorm aan populariteit door haar effectieve en blijvende aanpak van overgewicht. Er zijn echter veel verschillende uitgevers. We hebben voor u de meest interessante versies verzameld. Bekijk welke Paleo diëten het meest voordelig zijn.

 

Goedkoopste Paleo dieet

 

1. De Paleo revolutie

 

Paleo revolutie goedkoopste dieetDe goedkoopste en een van de oudste versies van het Paleo dieet. Dit dieet staat lijnrecht tegenover alle ‘weetjes’ over een wat men denkt wat een goed dieet is. Door je mee te nemen naar het eten van onze voorouders wordt er definitief afgerekend met overgewicht. Bezoek de website.

 

 

2. Paleo a la Carte

 

paleo a la carte Binnen de succesvolle reeks van het Paleo dieet is deze versie puur gericht op het diner. Waar het vaak moeilijk is een gezond en verbrandend diner samen te stellen, zit Paleo a la Carte boordevol ideeën voor twaalf 3 gangen Paleo menu’s. Bezoek de website.

 

 

3. 101 Paleo recepten kookpakket

 

101 paleo recepten kookpakket testenWaar andere diëten stoppen, gaat het 101 Paleo recepten kookpakket door. Bij dit Paleo dieet krijgt u vele gezonde recepten die de vetverbranding maximaal stimuleren. Het is direct de meest uitgebreide versie die haar geld dubbel en dwars waard is. Bezoek de website.

 

 

Dit was een volledig overzicht van de goedkoopste Paleo diëten van dit moment.