Goedkoopste eiwitdieet? Eiwitdiëten zijn er in allerlei varianten met elk haar eigen kenmerken. Een eiwitdieet vervangt maaltijden om het af te rekenen met overgewicht. Bekijk het overzicht met de goedkoopste eiwitdiëten.

 

Goedkoopste eiwitdieet

 

1. Dr. Frank dieet

 

Dr Frank dieetMisschien wel het allergoedkoopste dieet momenteel te verkrijgen. Het boek, geschreven door Dr Frank van Berkum, is een absoluut succes gebleken. Er zijn tienduizenden die het dieet met succes en plezier hebben gevolgd. Bezoek de website.

 

 

2. Vitadis Slanker Leven Plan

 

goedkoopste eiwitdieet vitadisIn de schaduw van de grote namen in de wereld van afvallen, is Vitadis met het Slanker Leven Plan uitgegroeid tot een betrouwbaar eiwitdieet. Met alle eiwitten van hoge kwaliteit heeft u de sleutel tot succesvol afvallen binnen handbereik. Bezoek de website.

 

 

3. Proslank

 

goedkoopste eiwitdieet proslankDe prijs is minder gunstig dan de hierboven genoemde eiwitdiëten, maar de effecten zijn door erkende diëtisten erkend. Wanneer de prijs voor u niet de doorslag geeft is Proslank een goede optie. Bezoek de website.

 

 

Dit was een volledig overzicht van de goedkoopste eiwitdiëten van dit moment.